Menü

Vadregényes SUP-túra a Dunán

Gondoljanak bele, hány meghatározó történelmi eseményt látott már több mint 1000 év alatt ez az öreg folyó. Vajon milyen titkokat rejthet? Ragadjanak evezőt, és fedezzék fel SUP-deszkáról, különleges perspektívából Esztergomot! Az sem baj, ha még soha nem próbálták ezt a sportot.

A SUPport Esztergom kezdők számára is ajánlja másfél órás, könnyű, feltöltő SUP-túráját, ami után biztosan egészen máshogy tekintenek a városra. 

A Vadregényes Kis-Duna SUP-túra a Prímás-sziget délnyugati csücskétől indul, a szervezők transzferrel szállítják ide a résztvevőket a belvárosból. Innen eveznek – vagy inkább csorognak –  le a Dunán. 

A kb. 3 km-es túrához a kirándulás első részében a lenyűgöző táj, később pedig évszázados épületek adják a festői hátteret. A túrázók elhaladnak a híres 100 éves gesztenyefasor, majd egy platánfasor előtt, a vízről csodálhatják meg a Bazilikát és a Várhegyet, miközben egyszerre lehetnek a város szívében és a természet közelségében.

A SUP-port nemcsak a teljes SUP-felszerelést és túravezetést biztosít, hanem személyenként 1 db 0,5 literes behűtött ásványvizet és transzfert is a találkozó helyszínétől a startpontig. A program egy kellemes ebéddel vagy vacsorával is bővíthető: ha a 2600 forinttal drágább jegyet vásárolják meg, egy kézműves hamburgert és egy welcome drinket kapnak Esztergom különleges hangulatú vendéglátóhelyén, a Nautilus Hajós Bárban.

A Vadregényes Kis-Duna SUP-túrák október 31-ig indulnak, de a szervezők késő ősszel és télen is várják a haladó SUP-osokat a SUP Extreme nevű kiruccanásokra. 

További információt és árakat itt találnak.


Ezek a látnivalók is érdekelhetik

Keresés