Menü

Szent Adalbert Központ

2500 Esztergom, Szent István tér 10.

Családi összejövetel, esküvő, többnapos tanfolyam vagy konferencia – a Szent Adalbert Rendezvényközpont visszafogott, klasszicista és romantikus jellegével elegáns helyszínt biztosít bármilyen típusú rendezvénynek.

Az Esztergom történelmi városnegyedében található, az Esztergomi Hittudományi Főiskolának is otthont adó komplexum akár 800 fő befogadására alkalmas. A nagyobb termei konferenciákra és előadásokra biztosítanak ideális helyszínt, a kisebb szekció termekben 30 vagy akár 50 fő is elfér. A Bazilika és a Duna ölelésében található központ külső helyszínei pedig fogadásokhoz, bemutatókhoz és esküvői szertartásokhoz biztosítanak gyönyörű környezetet. A terembérléstől kezdve az esemény teljes körű megszervezésén át a megvalósításig mindenben a központ munkatársai segítenek.

Saját catering és étterem

A rendezvényközpont konyhai csapata egy kávészünet esetén éppúgy gondoskodik a legfinomabb falatokról, mint egy elegáns gálavacsora vagy esküvő alkalmával. Ezen eseményeken az előre megtervezett ételsorok mellett a különleges igények szerinti menük elkészítését is vállalják. A központ étterme azonban nemcsak a rendezvények lebonyolítására alkalmas, önkiszolgáló étteremként az utcáról betérő vendégek is kedvükre válogathatnak a hetente változó menüajánlatok közül.

Saját szálláshely

A Hotel Adalbert mindkét épülete az Esztergomi Bazilika és a Várhegy tövében, a rendezvényközponthoz közel helyezkedik el, amelyek nemcsak a rendezvények vendégeinek nyújtanak komfortos szálláslehetőséget, hanem mindazoknak, akik egyedül szeretnék felfedezni Esztergom páratlan egyházi és történelmi emlékeit.

 

 

További információk
2500 Esztergom, Szent István tér 10.

Elérhetőség: +36 33 541 900   +36 20 770 4528


Ezek a látnivalók is érdekelhetik

Keresés