Menü

D50 Hotel és Rendezvény központ

1071 Budapest, Damjanich utca 50.

A Városliget szomszédságában 2020 nyarán nyitotta meg kapuit a D50 kulturális központ, amelynek patinás épülete több mint 350 fő befogadására alkalmas konferenciaközponttal, egy 36 szobás hotellel és egy hangulatos kávézóval várja vendégeit. 

A kulturális központ rendezvényszervező csapata, saját konyhai és catering háttere az állófogadástól kezdve a díszvacsorán át a bemutatóval egybekötött borkóstolóig, számos, különböző típusú rendezvény lebonyolítását vállalja, és minden esetben biztosítja az alkalomhoz illő asztalokat, székeket és az étkezéshez szükséges terítéket. 

A legnagyobb, Esztergom névre keresztelt termében elegáns, körasztalos elrendezéssel 160 vendég ültethető le egy légtérben, míg a széksoros megoldással akár 180 ember is kényelmesen elfér. A színpaddal felszerelt nagyterem díjátadóhoz, gálavacsorához és műsoros előadáshoz lehet ideális választás, a hatalmas kivetítő vászonnak és a LED-es képernyőknek köszönhetően ugyanis a terem bármely pontjáról élvezhető a program. A közepes méretű Pest-Buda - amely két kisebb alapterületű helyiségre osztható -, és az Óbuda nevű termek pedig workshopok és konferenciát kísérő programok tartására alkalmasak. 

A termek az üzleti rendezvények mellett esküvőkhöz is bérelhetők. A szertartáshoz az épületben egy felszentelt kápolna áll a házasulandók rendelkezésére, a távolabbról érkező vendégek pedig a D50 hotel szobáiban szállhatnak meg. Parkolni az épület udvarán vagy a 200 méterre található Dózsa György úti parkolóházban lehet.
Ha egy modern, belvárosi rendezvényhelyszínt és egy kényelmes szálláshelyet keresnek, akkor mindezt megtalálják egy helyen a Damjanich utca 50. szám alatt.

További információk
1071 Budapest, Damjanich utca 50.

Ajánlatkérés rendezvényre:rendezveny@d50.hu

Szállásfoglalás: +36 1 616 6129


Ezek a látnivalók is érdekelhetik

Keresés