Menü

Pasaréti Közösségi Ház

1026 Budapest, Pasaréti út 102.

2021 nyarán egy olyan hely nyílt Pasaréten, amely egyaránt képes befogadni a környék kulturális, egyházi és családi programjait is.

A többszintes, az utca túloldalán lévő ferences rendház szimbólumait ihlető épületben, egy 180 főt befogadó gyermekjátszóval ellátott nagyterem, meghitt kápolna, három hittanterem és egy 70 négyzetméteres sportterem is helyet kapott. Továbbá kerthelyiség és egy tetőterasz is a közösség és a vendégek rendelkezésére áll. A Pasaréti Közösségi Ház nemcsak a plébániai programoknak ad teret, hanem minden korosztályt megszólító, értékes, kulturális programokat is rendszeresen szerveznek. A kisgyermekes délelőtti programokon túl, a Közösségi Ház társadalmi beszélgető estek, üzleti reggelik, pódium színházi előadások és zenei koncertek méltó helyszíne. A színes programokról a Közösségi Ház honlapján folyamatosan adnak tájékoztatást.

A négyszintes épületben egész évben lehetőség nyílik az előadó termek, konferenciaterem, színházterem és a tornaterem bérlésére. A Közösségi Ház tágas terei díszvacsorákhoz, esküvőkhöz és szakmai konferenciákhoz is biztosítanak gyönyörű környezetet.

A modern technikai felszereltséggel ellátott emeleti termeket nyelvtanfolyamok, szakmai tréningek, kisebb előadások helyszíneként ajánlják.

A tornatermet funkcionális edzőgépekkel szerelték fel, így a csoportos órákon kívül prevenció és rehabilitáció célú mozgásra is alkalmassá vált. Ezen kívül balett-, táncórák, kismama torna, csoportos női torna, gerinctorna tartására alkalmas.

További információk
1026 Budapest, Pasaréti út 102.

Terembérlés:10-16:00 között hívható

Elérhetőség:0620 620 8176 / Huszár Orsolya

E-mail: huszar.orsolya@pkh.hu


Ezek a látnivalók is érdekelhetik

Keresés