Menü
×

Esküvő a D50-ben

1071 Budapest, Damjanich utca 50

A belváros szívében, a Városliget szomszédságában helyezkedik el a D50 kulturális központ, ahol minden adott egy felejthetetlen esküvőhöz: a díszes előcsarnok vagy az udvar a polgári szertartás helyszíne lehet, az ünnepi vacsorának és a lagzinak a tágas és lenyűgöző Esztergom nevű terem adhat otthont, ahol az elegáns, körasztalos elrendezéssel 160 vendég vehet részt az eseményen, míg a széksoros megoldással akár 180 ember is kényelmesen elfér.

Az impozáns épület 32, igényesen berendezett standard szobával várja a násznépet, és egy ajándék nászutas lakosztállyal az ifjú párt. Az épületben egy őrzött mélygarázs is a vendégek rendelkezésére áll.

A központ saját konyhája bármilyen ételt elkészít, a klasszikus lakodalmas fogásoktól a különleges gourmet finomságokig.

A rendezvényközpont a helyszín és cateringszolgáltatás mellett professzionális szolgáltatókat – esküvői dekoratőrt, ceremóniamestert vagy zenekart -  is ajánl.
Egyházi szertartásra is van lehetőség a közelben: a városligeti Jáki kápolna és a Rózsafüzér királynéja-templom mellett a gyönyörű Rózsák terén az Árpád-házi Szent Erzsébet-templomban is örök hűséget fogadhat egymásnak az ifjú pár.
 

További információk
1071 Budapest, Damjanich utca 50

Ajánlatkérés rendezvényre:rendezveny@d50.hu

Szállás foglalás: +36 1 616 6129


Ezek a látnivalók is érdekelhetik

Keresés