Menü

Főegyházmegyei bonbon különlegesség

Kóstolják meg főegyházmegyénk kézműves gondossággal kiválogatott bonbon különlegességeit!

Sáfrányos tojáslikőrös, rozmaringos pekándiós és tömjénes ganache krémes – csak néhány ízváltozat főegyházmegyénk saját tervezésű, kézműves gondossággal készített csokoládébonbonjai közül, amelyeket elegáns félgömbformába öntöttünk és díszdobozba csomagoltunk. Ízesítésükhöz az egyházi szertartásokon alkalmazott tömjént, hazánk prímásának kertjében is termesztett sáfrányt, és az örök szeretetet jelképező rozmaringot használtuk. 

Az Esztergom-Budapesti főegyházmegye egyedi tervezésű, kézműves bonbonjai az alábbi ízekben kóstolhatók:

Sáfrányos gyömbéres bonbon
Sáfrányos tojáslikőrös bonbon
Sáfrányos kardamomos bonbon
Rozmaringos epres bonbon
Rozmaringos pekándiós bonbon
Tömjénes ganache krémes bonbon
Vörösboros, tömjénes ganache krémes bonbon
Vörösboros ganache krémes bonbon
Vörösborzselés, tömjénes ganache krémes kétrétegű vágott bonbon

A desszert csokoládék 4, 5 és 9 darabos kiszerelésben, elegáns díszdobozba csomagolva kaphatók az alábbi társintézményeinkben:

Prímás Pince

Hotel Adalbert

Rondella Kávézó

D50 Kulturális központ és hotel

Keresés